John

John Tollesson är utbildad och Diplomerad Massageterapeut som utför muskelbehandlingar i anslutning till gymmet.

Medicinsk massageterapi är en behandlingsform som behandlar smärta och nedsatt rörlighet i muskler och senor. Den medicinska massageterapins främsta verktyg är massage, muskletöjande tekniker samt triggerpunktsbehandling genom tryck.

Vi använder oss även av Dry Needling som är en djup triggerpunktsbehandling som effektiv behandlar den smärta som uppstår av triggerpunkter i muskler.

Muskelbehandlingens huvuduppgift är att släppa på spänningar i musklerna. De vanligaste ställena för spända eller krampande muskler är nacke, rygg, rumpa och vader. Genom bland annat massagens olika grepp stimulerar man blodcirkulationen och mjukar upp bindväven runt musklerna. Massage och träning är något som går mycket bra ihop.

Vi kan även hjälpa dig med:

  • spänningshuvudvärk
  • axelsmärtor
  • löparknä
  • ichiasproblem
  • ryggont/ryggskott
  • nackspärr
  • smalbenssmärtor
  • tennis-och golfarm

För mer information och bokning, kontakta receptionen eller ring 0525-107 00

tedactive logo

Matti D till web

Matti Demegård - legitimerad sjukgymnast och verksam i klubb- och landslagsverksamhet inom fotboll.

Matti är sjukgymnast med idrottsmedicinsk inriktning och har under sina många år i yrket arbetet på flera olika kliniker för rehab och idrottsmedicin.

Idag bedriver han sin verksamhet på två orter - i Göteborg på Idrottsrehab Ullevi och i Tanumshede på Agilitas i Tedactive Gyms lokaler. Matti behandlar vardagsmotionärer och elitidrottare med alla typer av skador. Du får hjälp både i akuta situationer såväl som vid t ex överbelastnings- och muskelskador. 

Som patient hos Matti kommer du få berätta om din situation för att sedan få en plan för din rehabilitering. Du får rehabiliterings- muskel- och rörelseanalyser under resans gång..

Agilitas Idrottsrehab har vårdavtal med Västra Götalands Regionen (VGR). Högkostnadsskydd och frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning på tel.nr: 0525 -60 10 30

agilitas logo web1

Karin Jonasson web2

Karin Jonasson - legitimerad sjukgymnast samt akupunktör, massör och spa-terapeut.

Karin har 22 års erfarenhet som sjukgymnast med idrottsmedicinsk inriktning.

Hon har bland annat jobbat på skidort med akuta skador, som 1.e chefsgymnast i Göteborg och med rehabilitering på medicinsk rehab i Uddevalla. Möjlighet finns till både individuell träning- och gruppträning i Tedactive Gyms lokaler. Skärgårdskliniken erbjuder även sjukgymnastik i varmvattenbassäng på TanumStrands Konferenshotell. 

Som patient hos Karin kommer du få berätta om din situation för att sedan få en plan för din rehabilitering. Du får rehabiliterings- muskel- och rörelseanalyser under resans gång.

Skärgårdskliniken har vårdavtal med Västra Götalands Regionen (VGR). Högkostnadsskydd och frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning på tel.nr: 070 - 654 34 72

Logo svart Skärg.klin m symbol för web

gruppbild halsobolaget 200

Företagshälsovård och privatsjukvård under ett och samma tak.
Skapar hälsofrämjande arbetsplatser och alltid kunden i fokus.

Hälsobolaget har sedan starten 1998 bedrivit konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering med målsättningen friskare människor. Företaget finns sedan flera år etablerade i Uddevalla, Lysekil, Munkedal och Lilla Edet. Under vårvintern 2014 har man även etablerat sig i Stenungsund och Tanumshede.


Besöksadress:
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Telefon: 0771-35 43 30

Läs mer på www.halsobolaget.se

 halsobolaget webb