Tedactive erbjuder en unik kostrådgivning med fokus på helhet. Här tittar vi inte bara på vågen och måttbandet, utan också på stressrelaterade problem, hormonella obalanser och funktionella störningar. Kanske har du försökt ändra kost förut men inte kunnat följa planen? Eller har du börjat träna men får inte de resultat du önskar? Dras du med magproblem, trötthet och värk? Vår holistiska kostrådgivare och livsstilskonsult hjälper dig att hitta verktygen till förändring där du med enkla effektiva tekniker bygger hälsa, energi och glädje. 

 

Paket
3 ggr 1890 kr - För dig som behöver göra en grundlig förändring
 
Första mötet kommer du att få prata om dig. Här tar jag reda på så mycket som möjligt om dig för att kunna hjälpa dig på absolut bästa sätt. Vi pratar om hur din hjärna påverkar ditt ätbeteende och hittar anledningen till varför du inte äter som du tänkt. Behöver du jobba med stresshantering eller kanske extra kosttillskott? Du får en kostplan som du kommer att ha till hjälp livet ut.
 
Andra mötet är en uppföljning där vi tar upp dina frågor. Vi pratar om vad som gått bra och mindre bra. Hur anpassar vi kosten efter dina träningsmål? 
 
Tredje mötet är en sista språngbräda innan du ska stå på egna ben. Hur ska du hantera fallgropar och vad är din dröm som ska få dig att fortsätta äta och leva hälsosamt för resten av ditt liv? Vi löser dina hinder så att du ska kunna lyckas för alltid. 
 
Kostrådgivning går även att köpa som engångstillfällen vid mindre förändringar. Ett tillfälle kostar då 750 kr.
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
 
---
 
Tedactives kostrådgivare och livsstilskonsult
 
 

Emily2019

 

Emily Lövstrand 
Utbildningar:

Diplomerad Kostrådgivare, Anna Hallén Utbildningar, 2013
Licensierad Livsstilskonsult, Anna Hallén Utbildningar, 2018

 

  • Holistisk kostrådgivning
  • Hjärnans signalsubstanser
  • Hormoner
  • Tarm och mage
  • Funktionella störningar - "sjuk utan sjukdom"
  • Energibarn
  • Träningsfysiologi & taktil massage
  • Praktisk stresshantering och medveten andning