Personlig träning john marieNoread

Personlig träning är ett populärt inslag på Tedactive och vi vill att våra medlemmar skall träna rätt utefter egen fysik för att säkerställa god hälsa och bättre resultat. Tänk om du skulle ha en person som inte tänker på något annat än hur just din träning kan bli roligare och mer effektiv. Som peppar dig när du känner dig lite omotiverad och jublar tillsammans med dig när du når målen.

Din personliga tränare utvärderar din fysiska status och hjälper dig att ta fram målsättningar och ett individuellt träningsprogram som hjälper just dig till en bättre hälsa och fysik.Du får hjälp, motivation och coachning i din träning som gör att du på ett roligt och snabbare sätt når resultat.
Våra personliga tränare (PT) på Tedactive är utbildad, licensierad och har en bred kunskap om allt från kost till motivation och träningsformer.

Varför vänta? Boka ett startpaket med en personlig tränare på Tedactive redan idag!

John PT

 

John Tollesson

Utbildningar:

Int. Lic. Personlig tränare, Høgskolan I Hedmark.
Int. Lic. Fitnessinstruktör, Høgskolan I Hedmark.
Int. Lic. Kostrådgivare, DS Trademark.

Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Hälsoteket.

 

Specialiteter:

Skivstångsträning, Förebyggande styrketräning, Rehabträning, Kostrådgivning, Viktminskning, Funktionell träning, Massageterapi och triggepunktsbehandling, Styrka för löpning.

 

 

 

 
 Personliga träanre marie  

Marie Karlsson

Utbildningar:

Personlig tränare, kostrådgivare, hälsoinformatör och massör