Nyheter

Här samlar vi kampanjer

och aktuell information

2021-05-28: VI SÖKER RECEPTIONIST TILL TEDACTIVE GYM

Vi söker Receptionist till Tedactive Gym! 

Vi söker nu en receptionist till vårt fina gym, som ska representera verksamheten och vara ansiktet utåt. Ett vänligt bemötande och en positiv attityd är viktigt för oss på Tedactive.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är en glad och utåtriktad person som är flexibel och ansvarstagande.

Vi tror att du är intresserad av fysisk aktivitet/träning och har du någon utbildning inom kost och träning är det ett plus.

Som receptionist hos oss får du en viktig roll, då det är du tillsammans med dina kollegor som ska se till att våra medlemmar och kunder känner sig välkomna och trygga på Tedactive.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Receptionsarbete: Inskrivning av nya medlemmar och uppföljning/retention av medlemmar. Försäljning och bokning av medlemskap, personlig träning, massage och våra produkter i receptionen.

  • Vi på Tedactive Gym är oerhört stolta över vår höga standard när det gäller renlighet och städ, så städning av våra lokaler ingår i dina arbetsuppgifter.

  • Erfarenhet av försäljning är meriterande.

Tillträde av tjänsten är 2021-07-26, eller efter överenskommelse.

Är det just dig vi söker?

Skicka då in din ansökan senast 2021-06-20 med en personlig beskrivning av dig själv och ditt CV till: Anna Nyroos (Platschef) anna.nyroos@tedactive.se

Vid frågor om jobbet kontakta Anna Nyroos på tel: 073-800 08 21

Tedactive Gym AB
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

2021-05-28: SOMMARKAMPANJ PÅ PERSONLIG TRÄNING

Kom igång med din sommarträning på ett effektivt sätt! Just nu kan du köpa 3-pack Personlig Träning med Michaela för endast 1499 kr! Ord. pris 1890 kr. Erbjudandet gäller till och med den 16 juli. Kontakta receptionen för att boka tid.

2021-05-01: SOMMARKAMPANJ PÅ TRÄNINGSKORT!

Sommaren är här! Det firar vi med vår SOMMARKAMPANJ!

Först ut är 3-MÅNADSKORTET för endast 999 kr! Ord. pris 1620 kr. Gym och gruppträning både inne och ute är inkluderat. Den 1 juni släpper vi övriga kort.

Välkommen!

2021-03-10: TEDACTIVE HAR FÅTT GODKÄNT UTAN ANMÄRKNING AV LÄNSSTYRELSEN

Efter en grundlig besiktning och genomgång av hur gymmet sköts av både medlemmar och personal så har Tedactive fått GODKÄNT UTAN ANMÄRKNING av Länsstyrelsen.

Tillsynen är gjord enligt den tillfälliga Covid-19-lagen för att säkerställa att alla föreskrifter följs och att vi håller ett smittskyddssäkert avstånd. Läs mer om hur vi arbetar kring coronaviruset här: https://tedactive.se/tedactive/corona

Vi är så stolta över alla som besöker oss och tar sitt ansvar. Tillsammans gör vi gymmet till en så säker plats som möjligt!