Tedactive Home

Hej bästa medlem på Tedactive!

Du som är helårsmedlem på Tedactive hälsar vi välkommen till hemmaträning online (from 1 okt, 2022) med oss via FortGjort Home då detta ingår i ditt årsmedlemskap!

Användningsområdena vet inga gränser när det kommer till att motionera. Det finns så många fördelar och positiva effekter när man hittar rätt träning för sina behov.

Att träna ska vara lättillgängligt, roligt och inspirerande. 

Vi är är alltid sugna på ett roligt träningspass och finns för DIG närsomhelst och varsomhelst. Träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du vill. Vi har underhållande träningspass för alla former och smaker och hur länge du tränar bestämmer du själv.

Flera gånger varje vecka fyller vi på med nya program i vårt redan välfyllda skafferi av dans-, harmoni- och träningspass. Här hittar du program för alla dagsformer, träningshumör och stilar. Snabbt & långsamt, högt & lågt, mjukt & tufft, stillsamt & fartfyllt = du bestämmer. Med över 230 st pass har du en av nordens största men framförallt roligaste portal av träning!

Låt ditt humör och din dagsform få bestämma din aktivitet. 

Kontakta oss på din träningsanläggning för att registrera ditt personliga träningskonto (kostnadsfritt via ditt medlemskap på Tedactive)

Här kommer några snabba tips, om du inte vet vilken aktivitet du ska välja :

  • Mage Rygg: 25 minuter till en starkare och gladare mage och rygg, kan det vara något? Ja, det tycker vi!

  • Rörlighetsträning : Behöver du bli rörligare och förbli mer smidig, testa vår storfavorit Rörlighetsträning = Balsam för kroppen!

  • Box Mix: Humörshöjande, Pulshöjande och fartfylld aktivitet med ”skuggboxning”.

  • Harmoni Avspänning:  Denna aktivitet är som medicin för kroppens mest anspända muskler och samtidigt ger den utrymme för mental avkoppling.

  • Dans: Vi har en uppsjö av olika dansaktiviteter, riktiga energikickar!

Vi hoppas du ska få många sköna och glada tränings-stunder!

Varma Hälsningar, Tedactive Gym i samarbete med FortGjort

Kolla in FortGjorts hemsida för att se deras utbud.
FortGjorts hemsida