Facebook Tvslides Gruppträning sommar 2020

Aktuella gruppträningspass hittar ni här: BOKA PASS

Du som har medlemskort kan boka dina pass online.

Boka Pass Online

Har du inte medlemskort och vill boka pass ringer du tel: 0525 - 107 00.

grupptraning_tedactive

Vi erbjuder kvalitetssäkrade gruppträningspass från välkända Les Mills och egna koncept, där träningsglädje står högt i kurs! På Tedactive kan du välja mellan ett brett utbud av gruppträningsklasser tillpassat dina önskemål. Vi har timmar för alla nivåer, från nybörjare till avancverad. Hitta dina favoriter!

Tedactive har som målsättning att ge dig en unik upplevelse som gör att du väljer att komma tillbaka på gruppträning igen och igen!

Populära pass som Bodypump, Bodybalance, Bodystep och BodyAttack finns självklart hos oss.
Följ gärna länken till Les Mills hemsida för mer information:

les_mills_logo

Andra gruppträningspass som erbjuds är Cykel, Box, Yoga och Tabata .
Alla gruppträningspass leds av utbildade och inspirerande gruppträningsinstruktörer.

Välkommen till Tedactive Gym i Tanumshede, Tanum.

  TEDACTIVE - BLÅ KLASSER-är enkel men effektiv träning, oftast konditionsinspirerat.
 
BODYATTACK
BODYATTACK™ är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Passet är intervallbaserat som bygger på enkel koordination med atletiska övningar som du tränar utefter din egna nivå. Passar dig som är van vid konditionsträning.
Träningseffekt: Kondition och uthållighet
  
BOX
Härlig träning med mycket energi. Detta är en klass för alla som gillar tuff fysisk utmaning med inspiration från boxning och kampsport.
Du lär dig slag och olika slagkombinationer. Passet avslutas alltid med core träning.
Träningseffekt: Styrka, kondition, koordination
 
Cykel
Cykling inomhus inleds med uppvärmning, följt av enkel men tuff konditionsträning och avslutas med nedvarvning och en skön stretch. Passar dig som önskar konditionsträning.
Träningseffekt: Uthållighet, kondition och lokal styrka ben.
 
 
  TEDACTIVE - GRÖNA KLASSER-ACTIVE360
 
Active360
Denna träningsform utmanar din funktionella styrka, kondition, flexibilitet och spänst! En cirkelträningsklass där vi tränar dessa delarna i olika stationer.
Träningseffekt: Uthållighet, styrka, spänst
 
Active360-Senior
Senioranpassad cirkelträning där vi tränar i stationer.
Träningseffekt: Funktionell styrka, balans, kondition, rörlighet
 
 
  TEDACTIVE - ORANGE KLASSER- styrka
 
MRL
MRL står för fokusområdena Mage-Rumpa-Lår, styrka för mage, rumpa och lår. Huvudsakligen använder vi oss av egen kroppsvikt men kan även använda redskap som hantlar och viktstänger. Timmen för dig som älskar knäböj och utfall! Passar alla.
Träningseffekt: Styrka för lår, rumpa och bålen.
 
BODYPUMP™
BODYPUMP™ är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme.
Träningseffekt: Styrka och lokal uthållighet.
 
STYRKA FÖR LÖPARE
Styrketräning för att stärka fot och underben till löpare. Med styrkeövningar blir man starkare, snabbare och förhindrar skador. Löpsteget blir effektivare och löpningen blir skonsammare för kroppen.
 
PT Fys  station 
Vårt eget program där våra duktiga Personliga tränare har satt ihop ett stationspass som är perfekt för hela din kropp! Här utmanas du både med styrka och kondition.
Träningseffekt: Funktionell grundstyrka, balans,  koordination och kondition.
 
  TEDACTIVE - GULA PASS-är träning som passar alla
 
Active360-BAS
Denna klass är en cirkelträning som passar alla. Vi mixar enkla kroppsövningar tillsammans med redskap som ger dig både ökad uthållighet och styrka. Passar alla.
Träningseffekt: Styrka och uthållighet

EasyLine - Cirkelträning
Styrketräning i stationsform med maskiner som passar alla. Effektiv träning med som ger dig både ökad uthållighet och styrka. Passar alla.
Träningseffekt: Styrka och uthållighet.

Senior
Funktionell och varierad styrketräning anpassad för dig som varit vuxen ett tag. Vi använder vikter, gummiband och egen kroppsvikt vid övningarna.
Träningseffekt: Funktionell grundstyrka, balans och koordination.
 
CX Worx
CXWORX® är en bålträning där du använder både gummiband, vikter och din egen kroppsvikt som redskap. Det är ett program som utmanar dig till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärka din kropp.
Träningseffekt: Funktionell grundstyrka, balans och koordination.
 
 
 
  TEDACTIVE - RÖDA PASS-utmanar koordinationen och är oftast dansinspirerad
 
BODYSTEP™
Les Milles Bodystep är en energigivande träning som utförs med en step-bräda, ett träningspass som får dig att känna dig fri och levande. I takt till musik och med en justerbar step-bräda utförs enkla övningar över och runt brädan. Konditionsblock sätter igång din förbränning och tonar din kropp tillsammans med styrkeövningar.
Träningseffekt: Kondition, styrka och koordination.
 
SH´BAM
Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul! Med enkla, men riktigt heta dansmoves är Les Milles SH'BAM® det perfekta sättet att släppa loss stjärnan i dig! Klassen bygger på enkla moves till listettor och reixade gamla favoriter-helt enkelt det perfekta sättet att komma i form!
Träningseffekt: Kondition och koordination och rörelseglädje.
 
 
  TEDACTIVE - VITA PASS-är  träning för rörlighet, stabilitet och balans. Även stressförebyggande.
 
BODYBALANCE
Innerhåller yogabaserade övningar, men också inslag av Pilates, Tai-chi och Qigong. Övningarna stärker muskler, senor och ligament i hela kroppen samtidigt som du får en förbättrad koordination och balans.
Träningseffekt: Balans, rörlighet, styrka, avspänning och smidighet.
 
Yoga
En flödande yoga med mjuka och lugna tekniker och med mer ledning. Passar dig som vill ha det lugnare eller som är ny på yoga. Stärker och öppnar och ger kroppsmedvetenhet. Startar med en samlande centrering och avslutas alltid med avslappning. Anpassningsbar till sin egen förmåga.
Träningseffekt: Rörlighet,  styrka , avspänning och ökad kroppskännedom.
 
Yoga Medel
Här utforskar vi lite mer utmanande sekvenser och jobbar med ett tydlig röd tråd genom klasserna till ett specifikt mål . Alla övningar sker i tät närvaro och kontakt. Anpassningsbar efter sin egen förmåga. Våga kom även om du inte har jättelång erfarenhet av yoga sedan tidigare.
Träningseffekt: Rörlighet, styrka, avspänning och ökad kroppskännedom.
 
  TEDACTIVE - LILA KLASSER - Familj, barn och ungdom.
 
TeenActive 11-15 år
Cirkelträning för ungdomar där grundläggande rörelser som stimulerar stabilitet, styrka, balans och kroppskontroll genomförs. 100%rabatt för deltagare 11-15 år
Träningseffekt: Stabilitet, styrka, balans och kroppskontroll.

Family-barn och vuxna tillsammans
Ta med hela familjen och kom och träna tillsammans! Kul, enkel och anpassad cirkelträning för barn och vuxna. Ålder från 7 år tillsammans med vuxens sällskap.
Träningseffekt: Stabilitet, styrka, balans kroppskontroll, träningsglädje.