ungdomsträning noread

Du som är mellan 11-15 år har möjlighet att träna på våra gruppträningspass och få individuell träningsvägledning!

Listan på fördelar med regelbunden fysisk aktivitet, motion eller idrott för barn och ungdomar kan göras lång. Några av de mest avgörande effekterna av träning är:

  • ökat välbefinnande
  • stärkt självförtroende
  • bättre koncentrationsförmåga
  • ökad inlärningsförmåga
  • ökad muskelstyrka
  • bättre kondition och mindre risk för belastningsskador

Är du mellan 11-15 år kan du köpa vårt ungdomskort som inkluderar gruppträning och gym.

Medlemskapet innebär att barnet/ungdomen får träna i närvaro av målsman eller av målsman annan godkänd myndig person. Från 14 år får man som ungdom träna utan målsman i gymmet samt delta på gruppträning.

Genom våra barn/ungdomsmedlemskap vill vi vara med och bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska aktivitet. Vi vill också möta våra medlemmars önskemål om att kunna träna tillsammans med sina barn/ungdomar.

När du tecknar medlemskap för ditt barn/ungdom inleds medlemskapet med en första träff med träningsvägledare. Vid träningsvägledningen får barnet/ungdomen ett särskilt anpassat träningsprogram anpassat till ålder och motorisk utveckling, samt träningsrekommendationer baserade på träningsbehov och mål med träningen.

Efter den första träningsvägledningen får barnet/ungdomen träna i Tedactives lokaler tillsammans med målsman eller av målsman annan godkänd myndig person. Barnen/ungdomen har utöver tillgång till träningsytan möjligheten att delta på följande utvalda gruppträningsklasser:

TEEN-ACTIVE STYRKA Ungdomsträning för 11-15 år - Cirkelträning för ungdomar där grundläggande rörelser som stimulerar stabilitet, styrka, balans och kroppskontroll genomförs.

100%rabatt på Teen-Active klassen!! Gratis för dig mellan 11-15 år!

 Vid denna klassen behöver inte målsman närvara!

ACTIVE360-BAS

Denna klass är en cirkelträning som passar alla. Vi mixar enkla kroppsövningar tillsammans med redskap som ger dig både ökad uthållighet och styrka. Passar alla.

BODYBALANCE™ 

är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.

BODYSTEP™
Les Milles Bodystep är en energigivande träning som utförs med en step-bräda, ett träningspass som får dig att känna dig fri och levande. I takt till musik och med en justerbar step-bräda utförs enkla övningar över och runt brädan. Konditionsblock sätter igång din förbränning och tonar din kropp tillsammans med styrkeövningar.

CYKEL

Cykling inomhus inleds med uppvärmning, följt av enkel men tuff konditionsträning och avslutas med nedvarvning och en skön stretch. Passar dig som önskar konditionsträning.

EASY LINE -CIRKELTRÄNING
Styrketräning i stationsform med maskiner som passar alla. Effektiv träning med som ger dig både ökad uthållighet och styrka.

SH´BAM
Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul! Med enkla, men riktigt heta dansmoves är Les Milles SH'BAM® det perfekta sättet att släppa loss stjärnan i dig! Klassen bygger på enkla moves till listettor och reixade gamla favoriter-helt enkelt det perfekta sättet att komma i form!

YOGA

Våra yogapass körs efter ashtangayogaens principer; fysisk dynamisk yoga anpassad för att skapa muskulär balans i kroppen. Med andningen i fokus utvecklar yoga din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans

För dig mellan 11-15 år

100%rabatt på Teen-Active klassen!! Gratis för dig mellan 11-15 år!

10 kort 600:-

199:-/mån. Ingen bindningstid (uppsägning med 1 månads varsel)

Drop in: 70:-